Print

ကင်ဆာဖြစ်ပွားမှုလျော့ကျစေသောအစားအစာ(၁၀)မျိုး

  06-May-2017
Preview Image

(၁) Broccoli ခေါ် ပန်းပွင့်စိမ်း

(၂) Green Tea ခေါ် လက်ဖက်စိမ်း

(၃) ခရမ်းချဉ်သီး

(၄) ဘလူးဘယ်ရီသီး

(၅) ဂျင်း

(၆) ကြက်သွန်ဖြူ

(၇) ဟင်းနုနွယ်

(၈) သလဲသီး

(၉) Walnut ခေါ် သစ်ချသီး

(၁၀) စပျစ်သီး


edited by Dr. Su Nge

Cr: top 10 home remedies



Related Articles


Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18